Prošle godine negde u ovo vreme bila je aktuelna proslava smrti protestantizma koju su faktički zajedno proglasili kako katolici, tako i protestanti. Ove godine sve se više govori o ubijanju republikanizma kao drugog stuba demokratije čiji su garant do nedavno bile SAD. Jačanje autokratskih režima u zemljama Evrope i sveta u kojima je donedavno postojao relativno stabilan demokratski sistem, sve vulgarniji populizam i opasno prestrojavanje društava na krajnje desno krilo političkog spektra, govori u prilog tome da su krupne stvari počele da se dešavaju u svetu za koji Biblija tvrdi da je več zreo za uništenje. Bogu hvala, dobre vesti su takođe otkrivene u Božjoj reči. IZBOR POSTOJI..OSTALO JE U VAŠIM RUKAMA!

 

 

 

 

Da li je i koliko MMR vakcina opasna za decu u periodu do 2 godine? Da li je MMR vakcina dovoljno testirana i da li je njena upotreba povezana sa sve većim brojem autizma kod dece? Konačno, zašto je nekima toliko stalo da vakcinisanje bude obavezno? Saznajte u ovom filmu koji je zabranjen na filmskim festivalima.

 

(Vakcinisani) - Online sa prevodom (Ceo film) from Madlen Renue on Vimeo.

 

Ko stoji iza  terorizma naših dana? Zašto i na kojoj osnovi se ujedinjuju religije? Koja je uloga SAD-a u tome? Ko najviše dobija u poslednjoj rundi političko - verske igre globalizma i ekumenizma?

Drugi deo intervjua sa dr. Valterom Fajtom obavljen krajem oktobra 2017. Razgovor vodio Branko Đurić, snimatelj Đorđe Bosanac.

 

Put u Jerusalim vđen očima Ivane Aćimić, magistra arhitekture koja  nam prenosi svoje utiske prilikom gostovanja u našem studiju.

Porodica Bodnariu kojoj  je norveška Služba za zaštitu dece oduzela petoro dece u jednom danu

Zašto su vernici zbog prigovora savesti na nošenje i upotrebu oružja tretirani kao politički osuđenici a neki od njih izdržavali kaznu zatvora na Golom Otoku?

Prigovor savesti Djordje Bosanac

Prigovor savesti Sava Gavrić

Da li treba kažnjavati decu ako druge metode vaspitanja otkažu?

Zašto su vernici zbog prigovora savesti na nošenje i upotrebu oružja tretirani kao politički osuđenici a neki od njih izdržavali kaznu zatvora na Golom Otoku?

Semida Perendic: vakcinacija dece - obaveza ili slobodni izbor roditelja