Emisije

RADIO SVITANJE 16

Posle duže pauze nastavljamo sa radom. U novoj emisiji Radio Svitanja posetili smo Maju Volk, poznatu scenaristkinju, spisateljicu, fado muzičarku i univerzitetskog profesora. Razgovarali smo i sa bračnim parom Runić koji su kao misionari radili sa zatvorenicima u KP Domu u Foči, a u našem studiju smo ugpstili Vuka Nestorovića koji nam je govorio o tome kako njegova generacija doživljava religiju.

 

Maja nam priča o tome kako je pobedila opaku bolest i kakva je promena nastala u njenom, za mnoge ljude, uspešnom životu. Šta je za Maju Volk danas pravi uspeh saznaćemo uskoro u intevjuu koji je dala našem Radio Svitanju.

Pogledajte video prilog:

 

Posetili smo muzički kamp koji je organizovao Reformni pokret adventista sedmog dana u rumunskom mestu Porumbaku de Sus.. 

Pogledajte video prilog:

 

Vuk Nestorović iz Prijepolja govori o svom iskustvu odrastanja u obrazovnom sistemu koji postoji u Srbiji. Daje svoja zapažanja o generaciji kojoj pripada kroz prizmu sopstvenog verskog iskustva.

Pogledajte video prilog:

 

Bračni par Runić, Lidija i Pavle posećivali su zatvor u Foči tokom svoje misionarske službe u BiH. Evo njihove priče iz KP Doma kojeg mnogi smatraju najstrožim zatvorom u ovom delu zemlje. Neki ga nazivaju i srpskim "Alkatrazom".

Pogledajte video prilog:

Štampa