Emisije

RADIO SVITANJE 13

U Radio Svitanju izbliza upoznajemo dr Jovanu Stojković koju srpski mediji u poslednje vreme svrstavaju medju glavne krivce za "epidemiju" malih boginja, zbog njenog zalaganja za neobaveznu vakcinaciju dece. Dr Stojković koja je proskribovana u mnogim stručnim krugovima i trpi pretnje oduzimanja doktorske licence, objašnjava šta je njen motiv da se kao psihijatar bavi vakcinama. Sa našom gošćom smo razgovarali i o drugim temama koje se tiču prava roditelja a koja srpska država, po ugledu na druge, zapadne, sve više osporava u poslednje vreme.

Audio snimak razgovora:

 

 

U prepunoj sali Amfiteatra u Narodnoj biblioteci održana tribina Religija i tolerancija. Govoreno je filozofskim, psihološkim i sociološkim aspektima tolerancije među pripadnicima različitih konfesija. Prisutne je najviše oduševilo razmišljanje filozofa Đure Šušnjića.

Audio snimak priloga:

 

 

Emitujemo drugi deo reportaže o porodici Vrgoč koja je prešla čudan, danas malo logičan put od Los Anđelesa do Sopota nadomak Beograda, da bi tu našli svoje mirno mesto za život i rad.

Audio snimak reportaže:

 

 

Audio snimak cele emisije:

Štampa